Om os 

Ejerforhold

 

Terranol A/S blev stiftet i oktober 2007. Selskabet ejes
i dag af stifterne gennem Terranol Holding Aps, af Syddansk
Teknologisk Innovation A/S samt af C.L. Davids Fond & Samling.

 

Ledelse

 

CEO: Birgitte Rønnow, PhD (medstifter)

Birgitte Rønnow har arbejdet med stammeudvikling samt mikrobiel genetik og fysiologi siden 1987. Birgitte har været ansat ved Danisco Innovation i 20 år og har omfattende erfaring i ledelse, planlægning, kommunikation og organisation. Hun har opnået sin PhD grad i gærgenetik i 1992 ved Københavns Universitet.

Kontakt Birgitte Rønnow: birgitte@terranol.dk

 

 

CSO: Ole Sibbesen, PhD (medstifter)

Ole Sibbesen har mange års erfaring i metabolitproduktion, enzymudvikling og enzymatisk hydrolyse af biomasse. Ole har en PhD grad fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole (1994), har tilbragt 3 år som Post Doc ved University of California, San Fransisco, og har siden været ansat ved Danisco Innovation i 10 år. Ole har endvidere stor erfaring i patentering af bioteknologiske opfindelser.

Kontakt Ole Sibbesen: ole@terranol.dk

 

 

COO: Thomas Hvid Andersen, PhD (medstifter)

Thomas Hvid Andersen har arbejdet med gærgenetik og gærmetabolisme siden 1994. Thomas har en PhD grad fra Københavns Universitet i gærgenetik (2002). Han har siden været ansat ved Poalis A/S og Danisco Innovation, med fokus på enzymteknologi samt mikrobiel produktion af små molekyler.

Kontakt Thomas Hvid Andersen: thomas@terranol.dk

 

De tre stiftere har medvirket til en række kommercielle og teknologiske succeser og har derigennem opnået rig erfaring i projektstyring og industriel bioteknologi.

terranol.dk © 2007-16 • Sidst opdateret Maj 2016

www.terranol.dk
English version